Svartholtet har et lett, men likevel variert og spennende turterreng for små og store.

Vinterstid finner du milevis av hovedtraseer med skiløyper kjørt med løypemaskin. Det blir også kjørt opp tilførselsløyper med snøscooter ned til mange av boligområdene, noe som gjør det enkelt å spenne på seg skiene og komme seg ut i det rikholdige løypenettet hjemmefra. Du finner kart og skilt i alle de store løypekryssene. Du kan til enhver tid se når løypene er oppkjørt på skisporet.no

Vår, sommer og høst kan du utfolde deg i et meget variert stinett, enten du går, jogger eller sykler. Flere av stiene er brede og med godt underlag så det er også fullt mulig å ta en tur med barnevogn eller rullator. Kort sagt så kan Svartholtet by på et tilbud for alle og enhver, enten du vil ha deg ei treningsøkt der svetten spruter, eller du bare vil rusle rolig og kose deg med naturopplevelsene. Og hvorfor ikke også prøve en avstikker utenom stiene i dette spennende turområdet? Og ta gjerne med deg et spann hvis du har lyst på villbringebær, blåbær, tyttebær eller sopp.

Svenkerudvollen er et yndet turmål hele året – også utenom åpningstidene for servering vinterstid. Det gjør godt å sette seg ned på en av benkene ved hytteveggen, spise nistepakka i solskinnet, la tankene fly og bare nyte livet og naturen.

Er du ivrig på stolpejakt eller noen av målene for «Ti på topp», så finner du også muligheter for dette i Svartholtet.

Hele året kan du velge deg flere innfallsporter til dette rike turområdet. Her er et lite utvalg av forslag til turer, disse traseene blir det også kjørt med løypemaskin vinterstid.

  • Trimplassen – Svenkerudvollen (Svartholtvegen) 4,0 km
  • Svenkerudvollen - Trimplassen(Lisætervegen/kraftlinja) 8,5 km
  • Svenkerudvollen – Løvbergsmoen (Damtjerna) 5,8 km
  • Løvbergsmoen – Trimplassen 5,1 km
  • Lisætervegen – Golfkafeen (Brannfeltet) 5,1 km
  • Trimplassen – Kraftlinja (hund & pulk) 2,4 km
  • Trimplassen - Svenkerudvollen - Lisetervegen - Merraholtet - Sandkrysset - golfbanen - Svenkerudvollen - Trimplassen. 15,5 km
Velkommen til alle opplevelsene Svartholtet har å by på!

Løyper

De stripete linjene i kartet nedenfor viser løypene i området. Klikk på løypene for info og status.

>