>> HOVEDSIDE
>> Relevante linker

Sesongavslutning på Svenkerudvollen søndag 31.mars
27.03.2019 Wenche Røset

Søndag 31.mars blir siste åpningsdag på Svenkerudvollen denne sesongen. Åpningstid som vanlig kl. 11-15.30. Lørdag 30.mars vil det være stengt. Løypene kjøres opp til helgen, antakelig fredag kveld eller lørdag morgen. God skitur og velkommen innom Svenkerudvollen søndag!

Løypemelding for Svartholtet!
17.03.2019 Knut Andersen

Vi kjører opp løypene inn til Svenkerudvollen med løypemaskin og supplerer med noe scooterkjøring i formiddag. Deretter blir løypene kjørt opp på nytt etter snøfallet mandag.
God skitur.

Vil du være vertskap på Svenkerudvollen en dag i løpet av skisesongen 2019/20? Ta kontakt!

Har du lyst til være med på en sosial og trivelig dugnadsjobb på Svenkerudvollen? Nemlig å være kioskvakt en dag i løpet av vinteren.
Et kjempetrivelig opplegg der vi har mange gjengangere som har vært med på listene i år etter år, og lørdager og søndager fra januar og ut skisesongen er spikret for lengst.

Alt er godt tilrettelagt, og meget enkelt. Vi kan garantere mye latter og smil, og humørfylte replikker med Svenkerudvollen-kundene.
Noe for deg? Ta kontakt med oss via Svenkerudvollen-ansvarlig Kjell Arne Fridtun på telefon 905 55 340. Bare ring eller send sms.