>> HOVEDSIDE
>> Relevante linker

Svartholtet løypemelding
19.04.03.2018 Knut Andersen

Hei! Det er fortsatt bra med snø - vi kjører opp skiløypene i Svartholtet i kveld. Det blir fine skiforhold i helga, spesielt for de som går fristil.

God skitur!

Vil du være vertskap på Svenkerudvollen en dag i løpet av skisesongen 2018/19? Ta kontakt!

Har du lyst til være med på en sosial og trivelig dugnadsjobb på Svenkerudvollen? Nemlig å være kioskvakt en dag i løpet av vinteren.
Et kjempetrivelig opplegg der vi har mange gjengangere som har vært med på listene i år etter år, og lørdager og søndager fra januar og ut skisesongen er spikret for lengst.

Vi vil også vurderer å ha flere dager åpent i romjula 2018 – ikke bare 2.juledag. Der trenger vi også folk.
Alt er godt tilrettelagt, og meget enkelt. Vi kan garantere mye latter og smil, og humørfylte replikker med Svenkerudvollen-kundene.
Noe for deg? Ta kontakt med oss via Svenkerudvollen-ansvarlig Kjell Arne Fridtun på telefon 905 55 340. Bare ring eller send sms.